Tukaj je - NOV digitalni priročnik

NOV digitalni priročnik

Zaposleni v marketinških oddelkih, podjetniki, ki sami vodite svoj marketing, in digitalni entuziasti! Tukaj je nekaj za vas.

Kazalo vsebine

 1. Zakaj smo prava izbira za vas?
  1. Sestanek in izmenjava želja
  2. Pripravimo ponudbo
  3. Mi pripravimo pogodbo
  4. Sledi podpis pogodbe
 2. Marketinške storitve - vedno na dosegu
  1. Priprava vsebin & kreativ
  2. Vsebine v potrditev
  3. Objava vsebin
  4. Vodenje objav na družbenih omrežjih
  5. Vzdrževanje
  6. Analitika
 3. Ni pa to vse!

1# Celostni priročnik o digitalnem marketingu

Kako uspeti v digitalnem svetu?


Predstavljamo vam marketinški priročnik, s katerim pridobite 100 % jasnost na področju digitala. V njegovo ustvarjanje smo vložili dobršno mero energije in truda - vse pa se je začelo z idejo, vklikom: “Dajmo, podelimo znanje še drugim!


Skoraj leto mineva, odkar smo z ekipo sedeli na uvodnem sestanku ob pričetku projekta. Z njim smo svoje izkušnje “oželi” na malo več kot 100 strani in jih zapakirali v razgiban, zanimiv in interaktiven priročnik. Verjamemo, da je vreden vašega časa in da vam brez dvoma prinaša dodano vrednost.


Pomagal vam bo pri razumevanju:

 • digitalnega marketinga v širšem kontekstu,
 • vseh različnih digitalnih kanalov in storitev,
 • tega, kako na spletu uspeti in doseči rezultat,
 • marketinških dejstev, trikov, taktik in nasvetov,
 • pomembnosti celostne vizije marketinga.


Najboljše orodje za marketinški žep


Ker je plod dolgotrajnega ekipnega dela, sodelovanja, različnih pogledov in premagovanja ovir, nam je še posebej pomemben. Za nekatere bo morda preobširen, spet drugim bo manjkalo (še) več podrobnih vsebin. A ustvarjen je bil z željo izdelati najboljši "all-round" tool za marketinški žep (ali torbico) ki vas ne bo dolgočasil - in vam bo hkrati predal celostno vizijo digitala. Ali nam je zares uspelo, boste povedali bralci in bo pokazal čas.

Najboljše orodje za marketinški žep

Ustvarjen, da prinaša jasnost


Kakovostno delo. Kakovostni odnosi. Kakovostni marketing. To je način, kako delujemo. Znanje, ki ga imamo, želimo predati naprej. V priročniku smo na preprost, jasen in profesionalen način predstavili ključna področja marketinga:


 • izdelava spletnih strani in trgovin,
 • vodenje družbenih omrežij,
 • napredno spletno oglaševanje,
 • spletna optimizacija (SEO),
 • vsebinski marketing in strategija,
 • foto in video produkcija,
 • oblikovanje in tisk.

Celostna vizija digitala na enem mestu: 15+ let izkušenj strokovnjakov na več kot 100 straneh.

Digitalni kanali, ki prinašajo rezultat


Da bi za svojo blagovno znamko izbrali pravo kombinacijo storitev/digitalnih kanalov, morate te zadostno razumeti. Uspeh na spletu je skupek pravih odločitev, dobre strategije in konsistentnega delovanja. Tukaj je nekaj dejstev o digitalu:


 • Ste vedeli, da kar 4 milijarde ljudi danes uporablja splet? Razpršeni so preko različnih digitalnih kanalov. → “Ciljate” in dosežete jih lahko s spletnim oglaševanjem, daleč najlažje merljivo aktivnostjo marketinga.
 • Ste vedeli da je na družbenih omrežjih danes prisotnih kar 60 % vseh Slovencev?Ti ob brskanju na njih preživijo vsaj eno uro na dan. → Naslovite in angažirate jih lahko z dobro strategijo vodenja družbenih omrežij.
 • Ste vedeli, da se kar 53 % obiska spletne strani zgodi s strani neplačanih rezultatov? Ljudje bolj kot oglasom zaupajo “organskim rezultatom”. → Izboljšate jih lahko s spletno optimizacijo – ta ima dolgoročno ključno vlogo v digitalu.
 • Ste vedeli, da kar 84 % ljudi pričakuje, da bodo blagovne znamke ustvarjale lastno vsebino? Zgodbe prepričajo, zadržijo pozornost ljudi, jih angažirajo. → Pritegnete jih lahko z vsebinskom marketingom in jih spremenite v lojalne stranke!


Celostna vizija marketinga

Verjamemo, da se pomembnosti celostnega marketinga zavedate. A izvajati vse aktivnosti marketinga kakovostno in konsistentno preko različnih digitalnih kanalov ter ob tem skrbeti za rdečo nit vizualne podobe in vsebinske predstavitve ni mačji kašelj!


Prav to pa je tisto, kar dolgoročno prinaša največji uspeh.

Prenesite interaktiven in razgiban priročnik - postanite digitalni ekspert!

Povzdignite marketing na višji nivo


Če tarnate nad digitalnim marketingom, ne obupajte! Morda se ga samo niste lotili na čisto pravi način. Morda je potrebno tisto “nekaj več”. Magična začimba, ki bo naredila predstavitev blagovne znamke bolj živo, zanimivo, drugačno.


Skrivnost! Trik je v celostnem pristopu.

Prenesite svojo zakladnico znanja o digitalu ZDAJ

Morda je to:

 • Prisotnost na bolj primernem digitalnem kanalu.
 • Izvedba celostne grafične podobe, s katero bo blagovna znamka pridobila edinstven značaj.
 • Poenotenje sporočil, s katerimi naslavljate uporabnike.
 • Učinkovita marketinška kampanja, s katero izpostavite svoj produkt/storitev.
 • Uporabnikom (bolj) prilagojena spletna stran/trgovina.
 • Drugačen pristop, uporaba influencerjev, izvedba inovativnih dogodkov.


Interaktiven, razgiban in preprost


Celostni priročnik o digitalnem marketingu Kako uspeti v digitalnem svetu? je ustvarjen, da vam da jasno sliko vsega, kar je mogoče. Je razgiban in preprost, a prinaša kakovostno “in-depth” znanje o digitalu. Ob tem je njegova uporaba interaktivna - za vas se stalno posodablja na spletu.


Prenesite svojo zakladnico znanja o digitalu ZDAJ. Na voljo je vsakomur - z enostavno izpolnitvijo obrazca. Ko priročnik prenesete, se boste avtomatsko potegovali za brezplačno pridobitev TISKANE verzije priročnika. Uživajte v branju!

Ne zamudite priložnosti - prenesite brezplačen PDF tukaj.

Prijava na e-novice

UPORABNI NASVETI, AKTUALNE NOVOSTI, AKCIJE IN MNOGO VEČ!

E-novice Pakt

Soglašam, da sme upravitelj strani podatke obdelovati z namenom ugotavljanja mojega zanimanja za naše storitve, spremljanja moje aktivnosti ter za potrebe komunikacije.

Agencija Pakt

Izberite agencija Pakt

Sodobna marketinška agencija z neverjetnimi rezultati. Naš cilj je izstopati ter trgu dodati svežino, enostavnost in kvaliteto. Tukaj smo za vas, da vam pomagamo uspeti in rasti.