• Oblikovanje in tisk

    Angažirajte čustva in prepričajte z dovršeno vizualno podobo.

rdeča nit VIZUALNE PODOBE

Profesionalni grafični elementi

Korak 1 - Spoznajmo se

Spoznajmo
se

Sporočite nam svoje želje preko obrazca.

Korak 2 - Predaja informacij

DOGOVORIMO PODROBNOSTI

Kaj, kako, s kakšnimi cilji in namenom?

Korak 3 - Priprava strategije

IZVEDBA STORITEV

Sledi strokovna, kreativna izvedba.

Korak 4 - Uživajte v rasti podjetja

DOVRŠENA PREDSTAVITEV

Vaša blagovna znamka zablesti.

TIHI AMBASADOR ZNAMKE

Dizajn govori zase!

Oblikovanje pove več kot 1000 besed. Omogočimo vam celovit sklop rešitev s področja oblikovanja in ustvarimo rdečo nit vaše vizualne podobe. S celostno podobo, plakati, vizitkami, letaki, katalogi in drugimi grafičnimi elementi okrepite zaupanje svojih uporabnikov.

stopite v stik

Pošljite povpraševanje

Le še korak vas loči, do povezave z našo agencijo. Vprašajte nas karkoli, veselimo se vas in novih povezav. Kako vam lahko pomagamo?

Veselimo se vas! Pokličite nas na 01 563 72 28 , nam pišite direktno na email naslov info@pakt.si ali pa nam pošljite povpraševanje preko kontaktnega obrazca. Hvala!

Premium kvaliteta
Varnost in garancija
Hitrost
Zadovoljstvo

Soglašam, da sme upravitelj strani podatke obdelovati z namenom ugotavljanja mojega zanimanja za naše storitve, spremljanja moje aktivnosti ter za potrebe komunikacije.

Hvala za povpraševanje

V središču

Izpostavite se!

"Za vas oblikujemo publikacije, promocijske materiale in druge komunikacijske elemente."

Zaupanje

Ko svojo blagovno znamko predstavite v pravi luči, pridobite zaupanje strank.

Značaj znamke

Ko blagovno znamko oblečete v privlačne oblike in barve, se ljudje z njo lažje povežejo.

Več prometa

Boljša vizualna predstavitev vodi do nakupov - in stranke postanejo lojalne stranke.

Prepoznavnost

Krepite pripadnost blagovni znamki in gradite na svoji prepoznavnosti.

DOVRŠEN MOZAIK BLAGOVNE ZNAMKE

Oblikovanje in tisk

Oblikovanje in tisk

Rdeča nit komunikacije s celostno podobo, plakati, vizitkami, letaki in drugimi grafičnimi elementi krepi zaupanje uporabnikov.

Po meri Paket po meri

Želite od oblikovanja in tiska kar največ? Za vas smo pripravili premium storitev, kjer se popolnoma prilagodimo vašim željam in prilagodimo ponudbo, ki bo povsem po vaši meri.

Ponudba Ponudba

Celostna grafična podoba Celostna grafična podoba (CGP)

Oblikovanje logotipa Oblikovanje logotipa

Oblikovna prenova logotipa Oblikovna prenova logotipa

Oblikovanje kataloga Oblikovanje kataloga/biltena

Oblikovanje vizitk Oblikovanje vizitk

Oblikovanje plakatov Oblikovanje plakatov

Oglasni materiali Oglasni materiali

Materiali za splet Materiali za splet

Grafični elementi in tiskovine Drugi grafični elementi in tiskovine

Priprava za tisk Priprava za tisk

Tisk Tisk

Kako se lotiti oblikovanja in tiska?

Oblikovanje je tihi ambasador blagovne znamke. Prepustite izvedbo profesionalcem. Odlikujeta nas skrb za podrobnosti in dolgoletno oblikovalsko znanje.

ODGOVORI

Pogosta vprašanja

Četudi se včasih ne zdi tako, oblikovna predstavitev blagovne znamke govori vašo zgodbo! Čisto vsak grafični element je eden od delčkov v njenem mozaiku. Logotip, celostna grafična podoba, katalogi, vizitke, letaki in drugi grafični elementi lahko dajejo profesionalen, igriv, eleganten ali resen občutek. Rdeča nit komunikacije daje občutek zaupanja in krepi vez z vašimi uporabniki.

Razmislite, kaj potrebujete, od tu dalje smo vaši zavezniki mi. Najboljša rešitev je izvedba celotne grafične predstavitve preko vseh digitalnih kanalov s strani enega izvajalca, saj bo le tako blagovna znamka govorila konsistentno zgodbo tudi vizualno, uporabniki pa vam bodo lahko zaupali. Z veseljem pa vam na pomoč priskočimo tudi glede oblikovanja in izvedbe posameznih grafičnih elementov. 

Sodelovanje z nami je enostavno. Pišite nam in nam sporočite svoje želje in pričakovanja. Skrbno prisluhnemo vašim idejam in vas pripeljemo od zasnove do celostne grafične podobe (CGP). Za vas oblikujemo publikacije, promocijske materiale in druge komunikacijske elemente. Ni vam potrebno skrbeti niti za izvedbo tiska - svetujemo vam in se za vas dogovorimo glede tiska na najbolj primeren medij, dogovorimo format, tehniko in druge specifike tiska. Odlikujeta nas skrb za podrobnosti ter oblikovalsko znanje.

Cena izvedbe storitev oblikovanja in tiska je odvisna od tega, kaj si želite. Variira od oblikovanja logotipa, izvedbe enostavne vizitke, izdelavo katalogov in brošur, ter do izvedbe celostne grafične podobe (CGP) in zahtevnejših grafičnih elementov, z veseljem pa za vas izvedemo tudi pripravo na tisk in dogovorimo storitve tiska. Glede na vaše želje vam pripravimo prilagojeno ponudbo.