Vsebinski marketing in strategija

Angažirajte stranke in izboljšajte prepoznavnost.

Vsebinski marketing

Vsebinski marketing je strateški marketinški pristop, osredotočen na ustvarjanje in distribuiranje dragocene, ustrezne in dosledne vsebine ...

Agencija Pakt

Smo marketinška agencija, specializirana za integrirane rešitve. Naše delo temelji na skrbnem poslušanju vaših želja in potreb, kar omogoča vsebinski marketing ter strategijo v popolni skladnosti z vašimi pričakovanji.

Marketinška agencija

Strategija
marketinga

Strategije za uspeh, ki blagovnim znamkam pomagajo prilagoditi se in uspevati v digitalni dobi.

Email
marketing

Osredotočeno na celoten življenjski cikel stranke, ki spodbuja prodajo in povečuje dolgoročno vrednost stranke.

Spletna
optimizacija

Optimizirajte spletno prisotnost z vrhunskimi uvrstitvami na iskalnikih, za povečanje organskega prometa.

Tisto "nekaj" edinstvenega, kar vsebine začini in pripoveduje zgodbo podjetja, je točno to, kar bo pritegnilo vašo idealno ciljno skupino. Ste pripravljeni na rast?

ZGODBE PRODAJAJO

Dajajte vrednost

"Izkoristite moč vsebinskega marketinga - pridobite kakovostne stranke, ki vedno pridejo po »še«."

Zaupanje

Ko preko različnih digitalnih kanalov delite svojo zgodbo in nasvete, pridobite zaupanje.

Sistematičnost

Pridobite strategijo vsebinskega marketinga za konsistentno deljenje vsebin in rezultate.

Več prometa

Boljši odnosi s strankami vodijo do nakupov - in stranke postanejo lojalne stranke.

Prepoznavnost

Krepite pripadnost blagovni znamki in gradite na svoji prepoznavnosti.

Kako se lotiti vsebinskega marketinga in strategije?

S pomočjo vsebinskega marketinga in strategije boste gradili odnos s strankami in jim dajali vrednost. Rezultat?
Izboljšanje prepoznavnosti in prodaje. A kako sploh začeti?

Pogosta vprašanja

Gre za pristop do marketinga, pri katerem se osredotočamo na konstantno in redno ustvarjanje koristnih in kakovostnih vsebin na različnih digitalnih kanalih. Ker ustvarjamo resnično uporabno in koristno vsebino, s katero rešujemo težave naših strank, s tem pritegnemo njihovo pozornost. Rezultat so lojalne stranke, ki vsebine berejo, da se informirajo, pridobijo nove informacije, se zabavajo ali spremljajo dogajanje glede določenih tematik. In v končni fazi tudi - kupijo izdelek oz. storitev.

Pripravimo vam dovršeno strategijo vsebinskega marketinga, s katero boste nagovarjali prave ljudi in jih skozi čas spremenili v lojalne kupce. Od tega, kakšne so skrbi in želje vaše idealne stranke je odvisno, kateri marketinški kanal in format vsebine bomo izbrali. Vsebinski marketing je del prav vseh marketinških procesov in se vije skozi vašo celotno spletno predstavitev. Z bogatimi izkušnjami in znanjem presodimo, kakšen vsebinski miks bo pravi za vašo branžo in ciljno skupino ter storitve skrbno izvedemo.

Priprava strategije Priprava strategije vsebinskega marketinga

Izvedba vsebinskega marketinga Izvedba vsebinskega marketinga za izbrane digitalne kanale (pristajalna spletna stran, vodenje družbenih omrežij, spletno oglaševanje, spletna optimizacija, email marketing, članki in PR članki, itd.

Unikatne vsebine Unikatni blog zapisi, objave in storiji, vsebine na pristajalni strani ter druge vsebine iz strategije vsebinskega marketinga

Uredniški koledar Objavljanje vsebin po uredniškem koledarju

Strokovno svetovanje Strokovno svetovanje pred in tekom sodelovanja

Vsebinski marketing je prisoten v prav vseh marketinških procesih. Med drugim so to:


  • marketing družbenih omrežij,
  • e-mail marketing,
  • spletne strani in blogi,
  • PR oziroma odnosi z javnostmi,
  • oglaševanje,
  • pospeševanje prodaje.

Na teh različnih digitalnih kanalih delimo formate vsebin, ki so za vas najbolj primerni in jih uvrstimo v strategijo vsebinskega marketinga. To so lahko blog zapisi, objave na družbenih omrežjih, e-mail sporočila, video posnetki, infografike, webinarji, e-knjige, podkasti itd.

Sodelovanje z nami je enostavno. Pišite nam in nam sporočite svoje želje in pričakovanja. Izdelamo vam kakovostno in ciljno prilagojeno strategijo vsebinskega marketinga. V sodelovanju z vami izberemo optimalne kanale in formate vsebin ter s konsistentno in sistematično izvedbo poskrbimo za izgradnjo kakovostnega odnosa med vašo znamko in (potencialnimi) strankami, ter boljše rezultate.

Cena vsebinskega marketinga in strategije je odvisna od obsega storitev, ki jih izberete, pri čemer daleč najboljše rezultate z našimi naročniki dosegamo ob izvedbi vsebinskega marketinga na kar se da širokem obsegu digitalnih kanalov daljše časovno obdobje. Saj veste, danes, če niste na spletu prisotni povsod, niste nikjer! Pošljite nam svoje želje in pripravimo vam prilagojeno ponudbo za najboljše rezultate in uspeh.

Sodelujemo z blagovnimi znamkami
v katere imamo polno zaupanje.