Zaupanje

Splošni pogoji

Splošni pogoji agencije Pakt

 

Hvala, ker nam zaupate.

 

Z uporabo storitve potrjujete, da se strinjate s temi pogoji. Pazljivo jih preberite.

 

Splošni pogoji poslovanja in uporabe spletne storitve www.pakt.si  so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1), ter s splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR).

 

Z agencijo Pakt (v nadaljevanju tudi »trgovina«, »agencija«, »Pakt«) upravlja podjetje AGENCIJA PAKT d.o.o., Gomilšakova ulica 5, 2250 Ptuj, matična številka: 8347476000, davčna številka: 96196521, ki je tudi ponudnik storitev e-poslovanja (v nadaljevanju tudi prodajalec ali agencija Pakt).

Našo storitev ne zlorabljajte. Na primer, v našo storitev in strani ne posegajte ter do nje dostopajte le prek vmesnika in ob upoštevanju navodil, ki jih zagotovimo. Storitev lahko uporabljate le skladno z zakonodajo. Začasno ali trajno vam lahko nehamo zagotavljati storitev, če ne ravnate skladno z našimi pogoji ali pravilniki ali kadar preiskujemo, ali je prišlo do nedovoljenega vedenja.

 

Z uporabo naših strani in storitev ne dobite v last pravic intelektualne lastnine na straneh, na storitvi ali na vsebini, do katere dostopate. Vsebine strani ne smete uporabljati, razen če pred tem pridobite dovoljenje lastnika ali če je to drugače dovoljeno z zakonodajo. Ti pogoji vam ne dajejo pravice uporabljati nobene blagovne znamke ali logotipa, ki se uporablja v naši storitvi. Pravnih obvestil, ki so prikazana na naših straneh, v naši storitvi ali ob njih, ne odstranjujte, prikrivajte ali spreminjajte.

 

Stran prikazuje tudi vsebino, ki ni v lasti agencije Pakt. Za to vsebino je izključno odgovoren subjekt, ki jo zagotovi. Vsebino lahko pregledamo, da preverimo, ali je nezakonita oziroma krši naše pravilnike, pri čemer jo lahko odstranimo ali zavrnemo njeno prikazovanje, če menimo, da je v nasprotju z našimi pravilniki ali zakonodajo. To ne pomeni, da vsebino dejansko pregledamo, zato ne domnevajte, da jo.

 

V zvezi z uporabo storitve vam lahko pošljemo obvestila, administrativna sporočila ali druge informacije. Izberete lahko, da nekaterih od teh sporočil ne prejemate.

 

Naša storitev je na voljo tudi na mobilnih napravah. Ne uporabljajte jo na način, ki bi vas motil in bi vam preprečeval upoštevanje prometnih in varnostnih predpisov.

Za naročilo storitev (npr. izdelava vizitk) morate izpolniti obrazec. To storite tako, da obiščete stran z obrazcem ali pa to stori skrbnik, na primer vaš delodajalec ali izobraževalna ustanova. Če uporabljate storitve Pakt, ki vam ga je dodelil skrbnik, lahko veljajo drugačni ali dodatni pogoji.

 

Odgovorni ste za dejavnost, do katere pride v vašem naročilu oz. izpolnitvi obrazca na straneh Pakt. Če izveste za kakršno koli nepooblaščeno uporabo vaših podatkov, nas kontaktirajte.

Pakt - "Pravilnik o zasebnosti" pojasnjuje, kako ravnamo z vašimi osebnimi podatki in varujemo vašo zasebnost pri uporabi naše storitve. Če uporabljate našo storitev, soglašate, da lahko Pakt te podatke uporabi skladno s svojimi pravilniki o zasebnosti.

 

Na podlagi obvestil o domnevnih kršitvah avtorskih pravic ukrepamo skladno s postopkom, določenim v zakonu, ki ga uporabljamo tudi pri ukinitvi dostopa večkratnih kršiteljev.

 

Imetnikom avtorskih pravic zagotavljamo informacije in jim tako pomagamo pri ravnanju z njihovo intelektualno lastnino v spletu. Če menite, da nekdo krši vaše avtorske pravice, nas kontaktirajte.

Naša storitev omogoča, da naložite, predložite, shranite, pošljete ali prejmete vsebino. Na tej vsebini obdržite vse pravice intelektualne lastnine. Na kratko, kar je v vaši lasti, tudi ostane vaše.

 

Ko naložite, predložite, shranite, pošljete ali prejmete vsebino v našo storitev ali preko nje, storitvi Pakt podelite dovoljenje za uporabo, gostitev, hranjenje, razmnoževanje, spreminjanje, oblikovanje izvedenih del (kot nastanejo pri prevodu, prilagoditvah ali drugih spremembah, ki jih izvedemo, da je vaša vsebina skladnejša s storitvami), sporočanje, objavo, javno izvajanje, javno predvajanje in distribucijo takšne vsebine po vsem svetu. Pravice, ki jih podelite s tem dovoljenjem, so za omejen namen delovanja, promoviranja in izboljšanja storitev in za razvoj novih storitev. To dovoljenje velja, tudi če prenehate uporabljati naše storitve. Za našo storitev prav tako veljajo pogoji ali nastavitve, zaradi katerih je obseg naše uporabe vsebine, ki je bila zagotovljena v teh storitvah, omejen. Preverite, ali imate potrebne pravice, da nam podelite to dovoljenje za katero koli vsebino, ki jo pošljete v našo storitev.

 

Naši samodejni sistemi analizirajo vašo vsebino (vključno z e-pošto), da bi vam lahko ponudili ustrezne funkcije izdelkov, prilagojene vam, kot so prilagojeni rezultati iskanja, prilagojeno oglaševanje ter odkrivanje neželene komunikacije in zlonamerne programske opreme. To analiziranje se izvede, ko se vsebina pošilja, prejema in shranjuje.

 

Če ste uporabljali storitve agencije Pakt, lahko v naši storitvi prikažemo vaše podatke, lahko pa jih tudi uporabimo v oglasih in v drugih oblikah reklamiranja.

 

Omejevanje možnosti vaših podatkov, bomo spoštovali. Kontaktirajte nas, če ne želite, da uporabljamo vaše podatke v oglasih in ostalih oblikah reklamiranja.

 

Več o tem, kako Pakt uporablja in shranjuje vsebino, lahko preberete v pravilniku o zasebnosti ali v dodatnih pogojih, ki veljajo za posamezne storitve. Če pošljete povratne informacije ali predloge o naši storitvi, jih lahko uporabljamo brez kakršne koli obveznosti do vas.

Če je za storitev potrebna programska oprema, ki jo morate prenesti na svojo napravo, ali storitev vključuje tako programsko opremo, se lahko takšna programska oprema v vaši napravi samodejno posodobi, kadar je na voljo nova različica ali lastnost. Pri nekaterih storitvah lahko prilagodite nastavitve samodejnega posodabljanja.

 

Pakt vam podeljuje osebno, brezplačno, neprenosljivo in neizključno licenco, veljavno po vsem svetu, za uporabo programske opreme, ki vam jo zagotovi kot del storitev. Ta licenca omogoča le, da uporabljate in izkoristite ugodnosti storitev, ki jih zagotavlja Pakt, skladno z veljavnimi pogoji. Nobenega dela storitev ali vključene programske opreme ne smete kopirati, spremeniti, distribuirati, prodati ali dati v najem, prav tako ne smete izvajati povratnega inženirstva ali poskusiti odkriti izvorno kodo, razen do mere, ki jo dovoljuje zakonodaja, ali z našim pisnim soglasjem.

 

Odprto-kodna programska oprema je za nas pomembna. Nekatera programska oprema, ki se uporablja v storitvi, je lahko na voljo na podlagi odprto-kodne licence, ki vam jo bomo dali na voljo. Odprto-kodna licenca lahko vključuje določbe, ki izrecno prevladajo nad nekaterimi od teh pogojev.

Storitev in našo ponudbo stalno spreminjamo in izboljšujemo. Funkcije ali možnosti lahko dodajamo ali odstranjujemo, prav tako pa lahko začasno ali trajno ukinemo celotno storitev ali odstranimo ponudbo.

 

Storitev lahko nehate uporabljati kadar koli. Pakt lahko preneha zagotavljati storitev/ponudbo kadar koli, doda ali uvede nove omejitve.

 

Prepričani smo, da je ohranjanje podatkov v vaši lasti in dostop do takšnih podatkov pomembno. Če se odločimo trajno ukiniti storitev, vas bomo o tem obvestili v razumnem času in vam omogočili, da prenesete svoje podatke iz storitve.

Storitev zagotavljamo z uporabo komercialno utemeljene ravni usposobljenosti in skrbnosti ter upamo, da boste pri uporabi uživali. Vendar nekaterih stvari glede storitve ne obljubljamo.

 

Ne Pakt ne njegovi dobavitelji ali distributerji ne dajejo nobenih posebnih obljub, razen kot je izrecno določeno v teh pogojih ali dodatnih pogojih. Ne dajemo na primer nobenega jamstva glede vsebine storitve in posameznih funkcij, ki so na voljo, ter glede njene zanesljivosti, razpoložljivosti ali primernosti za vaše potrebe. Storitev in ponudbo zagotavljamo, »kakršna je«.

 

V nekaterih pristojnostih so nekatera jamstva obvezna, denimo jamstvo glede primernosti za prodajo, ustreznosti za določen namen in glede odsotnosti kršitev. Vsa jamstva izključujemo do mere, ki jo dovoljuje zakonodaja.

Kadar to dovoljuje zakonodaja, agencija Pakt, njegovi dobavitelji in distributerji niso odgovorni za izgubo dobička, prihodkov ali podatkov, finančne izgube ali posredno, posebno, posledično, eksemplarično ali kaznovalno odškodnino.

 

Do mere, ki jo dovoljuje zakonodaja, je skupna odgovornost agencije Pakt, njegovih dobaviteljev in distributerjev za kakršne koli zahtevke na podlagi teh pogojev, vključno z implicitnimi jamstvi, omejena na znesek, ki ste ga plačali za uporabo storitev (ali, po naši izbiri, vnovično izvedbo storitev).

 

Pakt, njegovi dobavitelji in distributerji v nobenem primeru ne bodo odgovorni za morebitno izgubo ali škodo, ki je ni možno razumno predvideti.

O teh pogojih

Te pogoje ali dodatne pogoje, ki veljajo za posamezno storitev, lahko na primer spremenimo, kadar jih moramo prilagoditi zakonodaji ali spremembam storitev. Pogoje redno spremljajte.

 

  • Če se ne strinjate s spremenjenimi pogoji, prenehajte z uporabo.
  • Ob navzkrižju med temi pogoji in dodatnimi pogoji prevladajo dodatni pogoji.
  • Ti pogoji urejajo razmerje med storitvijo Pakt in vami. Pogoji ne ustvarijo nobenih pravic upravičenih tretjih oseb.
  • Če ne ravnate skladno s temi pogoji in ne ukrepamo takoj, to ne pomeni, da se odpovedujemo kakršnim koli pravicam, ki nam pripadajo (npr. pravici do poznejšega ukrepanja).
  • Če katerega koli od pogojev ni možno uveljaviti, to ne vpliva na ostale pogoje.

 

Če potrebujete pomoč ali imate kakršno koli vprašanje, nas kadarkoli kontaktirajte, tako da obiščete stran "Kontakt".

 

 

Ta pravilnik velja od: 22.5.2018