E-mail marketing

Najbolj personaliziran način komunikacije, ki dela za vas!

E-mail marketing

E-poštni marketing zagotavlja izjemne rezultate, saj omogoča, da uporabniki prostovoljno sprejemajo informacije neposredno v svoj osebni nabiralnik.

Agencija Pakt

Smo marketinška agencija, specializirana za integrirane rešitve. Naše delo temelji na skrbnem poslušanju vaših želja in potreb, kar omogoča e-mail marketing v popolni skladnosti z vašimi pričakovanji.

Marketinška agencija

Spletne
strani

Razvijamo sodobne spletne strani z odlično uporabniško izkušnjo za doseganje želenih rezultatov.

Spletno
oglaševanje

Pridobivanje strank in krepitev blagovne znamke z učinkovitimi strategijami za rast in donosnost naložbe.

Družbena
omrežja

Razvijte svojo skupnost zvestih zagovornikov blagovne znamke z močjo družbenih medijev.

Uporabite visoko personaliziran pristop komuniciranja, ki neposredno doseže vašo ciljno skupino, in učinkovito aktivirajte njeno zanimanje. Ste pripravljeni na rast?

nujen digitalni kanal

Osebni pristop

"Ne le, da ima email marketing učinek. Danes 49 % uporabnikov pričakuje, da bodo prejeli email sporočila priljubljenih blagovnih znamk."

Zaupanje

Ko preko emaila delite svojo zgodbo, akcije in nasvete, pridobite zaupanje strank.

Dostopnost

Bodite dostopni tam, kjer vas ljudje iščejo. Na raznovrstnih digitalnih kanalih.

Več prometa

Boljši odnosi s strankami vodijo do nakupov - in stranke postanejo lojalne stranke.

Prepoznavnost

Krepite pripadnost blagovni znamki in gradite na svoji prepoznavnosti.

Kako se lotiti email marketinga?

E-poštni marketing je ključno orodje, ki igra pomembno vlogo pri optimizaciji poslovnih rezultatov.

Ta strategija omogoča neposredno komunikacijo z obstoječimi in potencialnimi strankami, kar znatno prispeva k povečanju učinkovitosti marketinških kampanj.

Pogosta vprašanja

Email marketing je edini marketinški način komunikacije preko spleta, ki je podoben "osebni" komunikaciji. Uporabnik email prejme direktno v email nabiralnik - kar bistveno poveča verjetnost, da bo uporabnik sporočilo videl in prebral. Email marketing velja za nabolj donosno obliko spletnega marketinga, prav tako povečuje zaupanje strank in zanimanje za vaše storitve. Z njegovo pomočjo gradite svojo blagovno znamko in povečujete svoje poslovne rezultate.

Bistveno je, da razumete, kdo so vaše stranke in kaj jih zanima. Razumevanje ciljnih skupin je ključno za izvedbo marketinških storitev, saj boste le tako z email marketingom naslovili njihove želje, potrebe in skrbi. Sporočite nam cilje, ki jih z marketinško kampanjo želite doseči, nam pošljite materiale in vsebine, ki jih imate na voljo, ter opišite svoje ciljne uporabnike. Od tu dalje izvedbo prevzamemo mi - vi pa uživate v rezultatih.

Sodelovanje z nami je enostavno. Pišite nam in nam sporočite svoje želje in pričakovanja. Izdelamo vam kakovostno in ciljno prilagojeno strategijo email marketinga ter poskrbimo, da bo izvedena v skladu z GDPR uredbo in drugimi določili. Pomagamo vam pri izgradnji baze uporabnikov ter poskrbimo za avtomatizacijo in segmentiranje uporabnikov. V sodelovanju z vami določimo pogostost pošiljanja. Sledi le še izvedba dovršenih objav, ki zagotovi grajenje kakovostnega odnosa z uporabniki.

Cena email marketinga je odvisna od števila email marketing objav, ki jih uporabnikom pošiljate mesečno in zahtevnosti priprave objav. Pošljite nam svoje želje in pripravimo vam prilagojeno ponudbo za najboljše rezultate in uspeh.

Sodelujemo z blagovnimi znamkami
v katere imamo polno zaupanje.