Digitalni marketing

Efektivnost in merljivost

Digitalni marketing je trženje preko digitalnih kanalov, kar vključuje družbena omrežja, mobilne aplikacije, e-pošto, spletne aplikacije, iskalnike, spletna mesta ali kateri koli nov digitalni kanal. Glede na vaše potrebe določimo najprimernejšo strategijo.

Spletna predstavitev

Z vami smo vse od snovanja projekta, oblikovanja, izvedbe ter do priprave vsebin za spletno stran. V 14 dneh lahko hitro in enostavno izdelamo vašo novo spletno stran, ki bodo odlikovali dovršen videz, SEO optimizacija in preprosto upravljanje.

Izdelava spletnih strani
Optimizacija spletnih strani

Prvi na spletu

Spletna optimizacija je eden izmed pomembnejših procesov v digi. marketingu. Cilj je dosegati boljše (višje) uvrstitve spletnih iskalnikih, kot je npr. Google, kjer se zadržuje zdaleč največ uporabnikov in od koder se generira največ spletnega prometa.

Komunikacija z uporabniki

Marketing na družbenih omrežjih je močno orodje, s katerim gradimo resnične odnose med blagovno znamko in strankami. Ljudje tam odkrivajo nove znamke, jih spremljajo in nakupujejo. Družbena omrežja vam lahko prinesejo izjemno rast.

Vodenje družbenih omrežij
Spletno oglaševanje

Rezultati takoj

Specializirani smo za napredno spletno oglaševanje, ki prinaša rezultate. Izvajamo oglaševanje na Googlu, Facebooku in Linkedinu. Z nami ohranite popoln nadzor nad porabo sredstev in hitro prilagodite oglase glede na njihovo učinkovitost. 

Obvestila in novice

E-mail marketing je vrsta neposrednega trženja, ki uporablja  e-poštna sporočila za informiranje baze uporabnikov o vašem izdelku ali storitvah. Pripravimo vam vsebine, ki pozivajo k nakupu, rezervaciji predstavitve, prijavi na preizkus ali dogodek.

E-mail marketing
Spletne in mobilne aplikacije

Digitalizacija

Spletne in mobilne aplikacije

Razvijamo hibridne in nativne mobilne aplikacije, spletne aplikacije, ERP sisteme, platforme ter igre. Naši procesi razvoja različnih aplikacij temeljijo na najboljših metodologijah. Sledimo vašim prednostnim nalogam in odgovorno pristopamo k razvoju. 

Rdeča nit vaše vizualne podobe

Skrbno prisluhnemo vašim idejam in vas pripeljemo od zasnove do celostne grafične podobe (CGP). Za vas oblikujemo publikacije, promocijske materiale in druge komunikacijske elemente. Odlikujeta nas skrb za podrobnosti ter oblikovalsko znanje.  

Grafično oblikovanje in tisk
Fotografiranje in video produkcija

V soju žarometov

Smo kreativni strokovnjaki, ki uživamo v ustvarjanju čustvenih doživetij s pomočjo zvoka in slike. Vašim fotografijam in video posnetkom dodamo značaj, ki ga podpirajo domišljena strategija in raznovrstni marketinški prijemi.

Moč pripovedovanja

Zgodbe pritegnejo pozornost in nas pripravijo za akcijo. Z izbranimi besedami lahko prodamo neskončno več kot s prodajnimi sporočili. Izboljšajte prodajne rezultate z močjo pripovedovanja zgodb in vsebinskega marketinga.

Spletno oglaševanje

Agencija Pakt

Izberite agencija Pakt

Sodobna marketinška agencija z neverjetnimi rezultati. Naš cilj je izstopati ter trgu dodati svežino, enostavnost in kvaliteto. Tukaj smo za vas, da vam pomagamo uspeti in rasti.