Izdelava spletnih strani

Povečajte promet in prepoznavnost z izdelavo sodobne spletne strani na ključ.

Izdelava spletnih strani

Razvijamo sodobne spletne strani z odlično uporabniško izkušnjo za doseganje želenih rezultatov.

Agencija Pakt

Smo marketinška agencija, specializirana za integrirane rešitve. Naše delo temelji na skrbnem poslušanju vaših želja in potreb, kar omogoča izdelavo spletnih strani v popolni skladnosti z vašimi pričakovanji.

Marketinška agencija

Spletne
trgovine

Visokozmogljive platforme zasnovane z namenom spodbujanja in pospeševanja rasti prodaje.

Spletna
optimizacija

Optimizirajte spletno prisotnost z vrhunskimi uvrstitvami na iskalnikih, za povečanje organskega prometa.

Spletno
oglaševanje

Pridobivanje strank in krepitev znamke z učinkovitimi strategijami za rast in donosnost naložbe.

Visokozmogljive spletne strani, ki spodbujajo rast blagovne znamke. Ste pripravljeni na rast?

Doprinos

Je čas za novo spletno stran?

"Privlačna, moderna in sveža. Povečajte promet z novo spletno stranjo, ki bo delala za vas 24/7."

Zaupanje

Dobra spletna stran vzbuja zaupanje, da obvladate svoj posel. Bodite prvi, na kogar ljudje pomislijo.

Dostopnost

Posegajte po prvih mestih v iskalnikih in prepričajte stranke, še preden do njih pride konkurenca.

Več prometa

Vse informacije hočemo takoj in zdaj. Vaša nova spletna stran bo dostopna povsod in na vseh napravah.

Prepoznavnost

Izjemna grafična podoba ter prepričljiva besedila naj postanejo vaš podpis. Upajte si izstopati!

5 razlogov, zakaj potrebujete spletno stran?

Spletna stran velja kot najboljši donos in deluje boljše kot katerakoli druga oblika marketinga.

Izdelava spletne strani naj bo torej vaša prva prioriteta ...

Pogosta vprašanja

Čas izdelave spletne strani je v veliki meri odvisen od vašega sodelovanja. Takoj po prejemu vašega povpraševanja naša ekipa izvede analizo vašega podjetja. Ko nam zagotovite potrebne materiale, kot so logotip, fotografije in ostale informacije, smo pripravljeni začeti z izdelavo strani.

Razumemo, da kakovostna spletna stran predstavlja več kot zgolj vizualni vtis. Naš proces izdelave se začne z globokim razumevanjem vaših poslovnih ciljev, marketinških izzivov, konkurenčnega okolja in ciljne demografije. Te informacije nam služijo kot izhodišče pri izdelavi, zaradi česar so spletne strani, ki jih izdelamo, učinkovite in prispevajo k poslovnim rezultatom.

Stroški izdelave spletne strani se lahko razlikujejo in so odvisni od izbranega paketa storitev. Če imate specifične zahteve ali unikatne želje, smo pripravljeni cenovno ponudbo prilagoditi vašim individualnim potrebam in prednostim. Na ta način zagotovimo, da boste prejeli spletno rešitev, ki je v celoti prilagojena vašemu podjetju in poslovnim ciljem.

Seveda, naše storitve so na voljo po celotni Sloveniji. Ne glede na to, ali se nahajate v urbanem okolju ali v bolj odmaknjenih regijah države, smo z veseljem pripravljeni sodelovati z vami. Naša ekipa je zmožna zagotoviti kakovostne storitve, ne glede na vašo lokacijo. Tako lahko zaupate, da bomo vedno na voljo za podporo in izvedbo vašega projekta, kjer koli že se nahajate.

Razumemo, da lahko financiranje spletne strani predstavlja pomembno naložbo za vaše podjetje. Zato smo fleksibilni glede načinov plačila in ponujamo različne možnosti, ki se prilagajajo vašim finančnim zmožnostim. Poleg možnosti plačila celotnega zneska v enkratnem plačilu nudimo tudi opcijo razdeljenega plačila na več obrokov. Ta pristop nam omogoča, da se prilagodimo vašemu proračunu in finančnim potrebam, pri čemer lahko skupaj določimo pogoje in časovni razpored plačil.

Razumemo pomen celovitega pristopa k spletnim storitvam, zato poleg izdelave spletne strani nudimo tudi njeno vzdrževanje, domeno in gostovanje. Z vami se zmeraj posvetujemo, da ugotovimo vaše potrebe in zahteve. Na podlagi tega skupaj določimo ustrezno ceno vzdrževanja, ki se lahko prilagodi glede na obseg potrebnih del in vaših poslovnih ciljev. Ta pristop nam omogoča, da zagotovimo dolgoročno stabilnost in učinkovitost vaše spletne prisotnosti.

Sodelujemo z blagovnimi znamkami
v katere imamo polno zaupanje.