Marketinška agencija Pakt - prihaja nekaj novega

Prihaja nekaj novega!

Zvami delimo marketinško kampanjo, ki smo jo ustvarjali v zadnjih mesecih. Obeta pa se še nekaj novega, kar vam bo olajšalo delovne procese. Spremljajte nas!

Kazalo vsebine

 1. Kampanja Agencije Pakt
 2. Kako je potekalo ustvarjanje kampanje?
 3. Prihaja nekaj novega …
 4. Vas zanima, kaj to je?

Za vas pripravljamo nekaj novega! Projekt vključuje znanje, s katerim boste pridobili jasnost glede tega, kaj vse omogoča digitalni marketing.

Verjamemo, da je tisto, kar v spletni predstavitvi ustvarja rezultate, celostni pristop k marketingu ter dolgoročno in konsistentno, celovito komuniciranje. Zgodba podjetja, ključna sporočila in deljenje “občutka” o znamki tej vdihnejo življenje in jo barvito, zvočno obogateno in slikovito predstavijo svetu.


Kampanja Agencije Pakt


Nič drugače ni z nami. V zadnjih mesecih smo velik del truda vložili v ustvarjanje kampanje, s katero lahko res začutite, kaj vam imamo ponuditi in zakaj obstajamo. V Agenciji Pakt cenimo osebni pristop in si zato vzamemo čas, da svoje naročnike dodobra spoznamo. Smo “butična agencija”, kar pomeni, da delamo z manjšim številom naročnikov, a smo pri teh zares vpeti v delovne procese in delujemo kot del ekipe.


Kako je potekalo ustvarjanje kampanje?


Kampanja Agencije Pakt, ki smo jo dokončali v preteklem letu, ne govori le zgodbe naše marketinške agencije. Ob ustvarjanju kampanje smo se kot ekipa še bolj povezali in še bolj jasno začrtali pot, v katero gremo s skupnim delovanjem.


Ustvarjanje kampanje je potekalo po korakih:

 • Korak 1: jasno smo definirali, kaj s kampanjo želimo doseči;
 • Korak 2: izvedli smo vizualno in vsebinsko posodobitev blagovne znamke (posodobitev logotipa, CGP-ja in marketinških sporočil);
 • Korak 3: izvedli smo snemalni dan, v katerem smo v objektiv ujeli nas, našo  energijo, pa tudi nove prostore, v katerih ustvarjamo in preživljamo delovni čas;
 • Korak 4: posodobili smo spletno stran, jo vsebinsko obogatili in na stran dodali nekatere podstrani. Vse to smo zaokrožili z “novo” podobo;
 • Korak 5: ustvarili smo pristajalno stran, ki “govori” zgodbo Agencije Pakt;
 • Korak 6: ustvarili smo kratek video, v katerem delimo našo igrivo energijo in strokovnost;
 • Korak 7: pripravili smo oglasna sporočila, s katerimi svojo agencijo približamo vam in tistim, ki za nas še niso slišali;
 • Korak 8: novo vsebinsko in vizualno “podobo” prenesli tudi v obstoječe in nove marketinške materiale (vizitke, predstavitvene letake in mape).

Prihaja nekaj novega …


Tukaj smo se ustavili, a le za nekaj trenutkov. Verjamemo v to, da nismo le izvajalci storitev, pač pa tudi svetovalci, ki znanje delimo tudi z našimi naročniki. Ko v marketinške aktivnosti vlagamo energijo in čas tako mi kot naročnik, lahko dosežemo najboljše rezultate. S tem v mislih smo se lotili novega projekta.

Kaj to je, vam še ne moremo izdati. Lahko pa vam damo namig.

Projekt vključuje znanje, s katerim boste pridobili jasnost glede tega, kaj vse je mogoče z digitalnim marketingom. V ta projekt smo vložili ogromno pozitivne energije, entuziazma in želje po ustvarjanju kakovostnih odnosov z našimi strankami - in vsemi tistimi, ki to v prihodnje še boste.


Vas zanima, kaj to je?


Če vas zanima, kaj to je, nas spremljajte še naprej! V kratkem boste izvedeli vse o tem, kaj vam pripravljamo. Poskrbite, da boste tudi vi del tega. Mi se že veselimo!


Zaključek


Celostno zaokroženo komuniciranje preko vseh digitalnih kanalov in dolgoročno izvajanje marketinga imajo v marketingu največje učinke. Predstavili smo vam nastajanje kampanje Agencije Pakt, ki sledi tem principom.

Prijava na e-novice

UPORABNI NASVETI, AKTUALNE NOVOSTI, AKCIJE IN MNOGO VEČ!

E-novice Pakt

Soglašam, da sme upravitelj strani podatke obdelovati z namenom ugotavljanja mojega zanimanja za naše storitve, spremljanja moje aktivnosti ter za potrebe komunikacije.

Agencija Pakt

Izberite agencija Pakt

Sodobna marketinška agencija z neverjetnimi rezultati. Naš cilj je izstopati ter trgu dodati svežino, enostavnost in kvaliteto. Tukaj smo za vas, da vam pomagamo uspeti in rasti.