Da. Nujno potrebujete spletno stran.

Še razmišljate, ali sploh potrebujete spletno stran? Naj vam pomagamo. Seveda jo. Če ste lastnik tako imenovanega popoldanskega s. p.-ja ali pa podjetja, ki zaposluje več sto ljudi, vas bodoče stranke zagotovo že iščejo na spletu. Zato potrebujete spletno stran. Odlično spletno stran! Profesionalno oblikovano, tako, ki pritegne pozornost in povečuje prodajo in tako, po kateri vas bodo ločili od konkurence.


Potrebujete novo spletno stran oz. trgovino? Izdelava spletnih strani je strast agencije Pakt že več kot 15 let!


Danes že 97 % potrošnikov išče izdelke in storitve na spletu. Če torej želite, da v poplavi informacij najdejo ravno vaše podjetje, morate biti na spletu tako ali drugače.


Poglejte si nekaj prepričljivih razlogov!

Zakaj nujno potrebujete spletno stran?


30 % potrošnikov se ne odloči za podjetje brez spletne strani


Zakaj? Ker danes velja informirano nakupovanje. Če kupci ne morejo preveriti, kako podjetje posluje, kakšni so njegovi produkti in morebitne reference, potem ga ne morejo primerjati z drugimi in zato misel na sodelovanje z njim hitro opustijo, saj daje videz neprofesionalnosti.


Ljudje iščejo PRAV VAS


Le kdo bi lahko guglal vaše skromno garažno podjetje? Marsikdo je z vami že sodeloval, nekdo pa je za vas le slišal. Morda je kdo opazil nalepko na vašem avtu ali pa našel letak na vaški oglasni deski. Kar 97 % ljudi v resnici išče lokalna podjetja in prav v tem trenutku si nekdo želi več izvedeti prav o vas. A ker vas na spletu ni, pač ne boste dobili posla.


Spletna stran je prvi stik z vami


Včasih smo uporabljali telefonske imenike, danes pa veselo brskamo po internetu, da bi našli osnovne informacije o določenem podjetju. Na vaši spletni strani morajo biti telefonske številke, e-naslovi ali kontaktni obrazci, s pomočjo katerih vaši kupci takoj vzpostavijo stik z vami. Bolj kot je ta postopek preprost, večja verjetnost je, da bodo tudi ostali.


Splet pristaja prav VSAKI branži


»V moji branži pa res ni smiselno imeti spletne strani,« porečete. Napaka! Povsem vseeno je, ali vodite B2B podjetje, težko industrijo, proizvodnjo, nevsakdanje storitve ali izdelavo zobotrebcev. Še vsako podjetje je začutilo pozitivne učinke obstoja na spletu. Celo 62 % B2B kupcev sklepa posle samo na podlagi tega, kar izvedo na spletu, 75 % pa jih pravi, da spletne informacije zelo vplivajo na njihove poslovne odločitve. Zakaj vas torej ni zraven?


Videz spletne strani vam daje kredibilnost


Ne sodi knjige po platnicah, pravijo. In menda obleka ne naredi človeka. Toda spletna stran naredi posel. Kar ¾ obiskovalcev spletnih strani namreč presojajo kredibilnost podjetja na podlagi videza spletne strani. Lepša in uporabnejša kot se jim zdi, bolje ocenijo podjetje. Naredite si uslugo in si privoščite dobro spletno stran, ki bo odsevala vse vaše dosežke in uspehe.

Pravilo petih sekund


Pravilo 5 sekund


Skoraj polovica obiska na spletni strani (če jo imate) vam bo pobegnila, če ji ne bo tako jasno, kaj želite sporočiti. Preverite, ali se da v 5 sekundah ugotoviti:


  • kdo ste,
  • kaj ponujate,
  • kako dobimo vaše storitve.


Saj veste, da nikoli nimamo dovolj časa, zato se morate zavedati, da tudi vaše stranke potrebujejo informacije TAKOJ. Če temu ni tako, vam pri kreativnih vsebinah na pomoč priskoči digitalna agencija Pakt.


Dobili boste spletno stran, ki bo sporočala tisto, kar si želite in bo k vam pripeljala še več obiska in prometa.

Prijava na e-novice

UPORABNI NASVETI, AKTUALNE NOVOSTI, AKCIJE IN MNOGO VEČ!

E-novice Pakt

Soglašam, da sme upravitelj strani podatke obdelovati z namenom ugotavljanja mojega zanimanja za naše storitve, spremljanja moje aktivnosti ter za potrebe komunikacije.

Agencija Pakt

Izberite agencija Pakt

Sodobna marketinška agencija z neverjetnimi rezultati. Naš cilj je izstopati ter trgu dodati svežino, enostavnost in kvaliteto. Tukaj smo za vas, da vam pomagamo uspeti in rasti.