Kako z Agencijo Pakt prihraniti čas?

Prihranite čas z Agencijo Pakt!

Čas je denar! Za podjetnike in vodje v podjetjih to zagotovo velja. A brez skrbi - tukaj je način, kako prihraniti čas in doseči rezultate.

Kazalo vsebine

 1. Zakaj smo prava izbira za vas?
  1. Sestanek in izmenjava želja
  2. Pripravimo ponudbo
  3. Mi pripravimo pogodbo
  4. Sledi podpis pogodbe
 2. Marketinške storitve - vedno na dosegu
  1. Priprava vsebin & kreativ
  2. Vsebine v potrditev
  3. Objava vsebin
  4. Vodenje objav na družbenih omrežjih
  5. Vzdrževanje
  6. Analitika
 3. Ni pa to vse!

Izvedbe storitev se lotimo tako, da vam prihranimo kar največ časa.

Marketinška agencija, je odličen korak, vendar se zanjo odločite zaradi naslednjih razlogov: da bi prihranili svoj čas, energijo in denar ter dosegli boljše rezultate - in ne obratno.


Zakaj smo prava izbira za vas?


Ob sodelovanju z vami se tega zelo dobro zavedamo. Poglejmo, kako poteka sodelovanje z nami.


Sestanek in izmenjava želja

Dobimo se na kratkem uvodnem sestanku, ki lahko poteka v naših novih prostorih v Poslovni coni Komenda ali pa preko Zoom sestanka. Po prvem sestanku imamo okvirno idejo o tem, kdo ste in kakšne so vaše želje.


Pripravimo ponudbo

Na podlagi informacij, ki ste jih delili z nami na sestanku, vam pripravimo neuradno ponudbo. Pred tem pregledamo vse digitalne kanale, na katerih ste prisotni in naredimo analizo vašega dosedanjega dela. Tako vam lahko predlagamo izvedbo kampanje/aktivnosti marketinga, ki bo za vas imela največji učinek.


Mi pripravimo pogodbo

Ko ponudbo pregledate in jo medsebojno uskladimo, sledi priprava pogodbe. Pri tem za vse poskrbimo mi! Pripravimo standardno pogodbo, ki jo vi le še pregledate in potrdite/podate predloge za spremembe. 

Sedaj se že boljše poznamo! Razumemo, kje so vaši izzivi in kje za vašo branžo, izdelke in storitve, ležijo največje priložnosti. Potrudimo se, da proces poteka kar se da gladko in smo vam vedno pripravljeni stopiti nasproti glede različnih potreb in želja.


Sledi podpis pogodbe

Juhu! Preostane nam le še podpis pogodbe! Pogodbo pred tem prilagodimo za GDPR, nato pa se vidimo v živo, da podpišemo pogodbo - in že se veselimo skupnega sodelovanja in uspehov.


Odlično! Sedaj je čas, da se pravo delo začne. Zakopljemo se v vsebine, kreative in informacije, ki nam jih pošljete o svoji dejavnosti. Nato pripravimo strategijo in dolgoročni plan za izvajanje marketinških aktivnosti.


Ob tem je pomembno, da se dogovorimo glede tega, kdo bo ključna kontaktna oseba na vaši strani, s katero bomo komunicirali in usklajevali potek dela. Tako bo delo potekalo najbolj gladko in hitro.

Ekipa Agencije Pakt

Marketinške storitve - vedno na dosegu


Izvedbe storitev se lotimo tako, da vam prihranimo kar največ časa. Pomembno nam je, da nam poveste čim več o sebi, nato pa prepustite izvedbo aktivnosti nam - tako se vi lahko osredotočite na stvari, ki so ključne za vaš posel.

Kako vse vam prihranimo čas?


Priprava vsebin & kreativ

Vsebine in kreative pripravimo pred koncem meseca za prihajajoči mesec. Tako ostane dovolj časa za popravke in potencialne spremembe pred objavo.


Vsebine v potrditev

Vsebine vam pošljemo v pregled - ob potrditvi ali podanih predlogih za spremembe se odzivamo hitro, tako da je končni izdelek izveden v kratkem časovnem obdobju.


Objava vsebin

Mi smo tisti, ki smo “vaša druga roka” ali “podaljšek vašega podjetja”. Ne glede na to, ali gre za članke, objave na družbenih omrežjih, izvedbo oglaševalskih akcij ter spletno oglaševanje, izvajanje spletne optimizacije ali izvedbo projektov na področju oblikovanja, tiska in foto/video produkcije, za objavo na splet poskrbimo mi.


Vodenje objav na družbenih omrežjih

Prav tako za vas izvajamo (na mesečni ravni) vodenje družbenih omrežij. Poleg vodenja objav odgovarjamo na komentarje sledilcev in brišemo nezaželene komentarje. Odgovarjamo tudi na sporočila, ki priletijo v vaš nabiralnik na družbenih omrežjih oz. vam sporočila posredujemo, če želite potencialnim strankam odgovoriti sami. S tem vam prihranimo čas in energijo!


Vzdrževanje

Redno delamo posodobitve vseh vaših aplikacij, ter varnostne kopije in skrbimo, da vse poteka nemoteno tudi s tehničnega vidika.


Analitika

Da veste, kaj deluje in kaj ne, vam mesečno pošljemo analitična poročila glede marketinških aktivnosti. V poročilu prejmete vse informacije glede oglaševanja, SEO aktivnosti, tega, katere in koliko vsebin smo pripravili, statistike in rezultatov.

Marketing je pravi stroj, ki preverjeno deluje - a v prvih mesecih izvajanja aktivnosti mu moramo dati čas, da pokaže svojo moč!

Marketing je pravi stroj, ki preverjeno deluje!

Ni pa to vse!


Poleg tega smo vedno tu, če potrebujete nasvet, se srečujete z marketinškimi izzivi ali ne veste, kako naprej glede drugih dilem. Pri nas naročniki cenijo:

 • fleksibilnost,
 • odzivnost &
 • prijateljski odnos.


Zaključek


Agencija Pakt poskrbi za vsa področja digitalnega marketinga. Partner, na katerega se lahko zanesete in ki vam prihrani čas, energijo in denar. Ste že stopili v stik z nami? Mi se vas veselimo!

Prijava na e-novice

UPORABNI NASVETI, AKTUALNE NOVOSTI, AKCIJE IN MNOGO VEČ!

E-novice Pakt

Soglašam, da sme upravitelj strani podatke obdelovati z namenom ugotavljanja mojega zanimanja za naše storitve, spremljanja moje aktivnosti ter za potrebe komunikacije.

Agencija Pakt

Izberite agencija Pakt

Sodobna marketinška agencija z neverjetnimi rezultati. Naš cilj je izstopati ter trgu dodati svežino, enostavnost in kvaliteto. Tukaj smo za vas, da vam pomagamo uspeti in rasti.