Zakaj izbrati butično marketinško agencijo?


Posvetite se svojemu poslu in dovolite, da marketinška agencija poskrbi za vašo predstavitev širnemu svetu. Na koga se torej obrniti? Je bolje izbrati veliko preizkušeno agencijo, ki že skrbi za blagovne znamke, ki jih občudujete? Morda pa bi se raje obrnili na kakšna manjšo?


Preberite, zakaj je dobro zaupati butični agenciji, ki zna kljub svoji velikosti narediti vse, kar znajo veliki.

Butična agencija

Fleksibilnost


Velike agencije so podjetja, v katerih vlada hierarhija s svojimi strogimi pravili. Oddelki imajo svoje načine delovanja in poročanja, ki so standardizirani do te mere, da se vam agencija ne more prilagoditi povsem, kot bi si vi želeli. Po drugi strani pa lahko pri manjši agenciji pričakujete, da vam bo šla na roko, kolikor bo le mogoče. Pri delu je butična agencija hitrejša, rezultati pa so pogosto nad pričakovanji, saj je vsaka stranka zanjo zelo pomembna. Počivanja na lovorikah pri taki agenciji preprosto ni.


Povezanost


Zaposleni v majhni agenciji delajo bolj povezano, saj se med seboj bolje poznajo, hitreje pa steče tudi tok idej. Med seboj si delijo znanje in izkušnje, pri čemer ni pomembno, kdo je direktor in kdo je asistent. Vsak lahko enakovredno prispeva h kreativnemu iskanju rešitve, ki vam bo pisana na kožo. Včasih se najboljše ideje najdejo na najbolj nenavadnih mestih in pri ljudeh, ki morda v kakšni večji agenciji sploh ne bi prišli do izraza. V velikem korporacijskem konglomeratu pač ni zmeraj priložnosti za vse. Majhna agencija pa s povezanostjo svojih zaposlenih pride do najboljših idej, ki vas bodo ponesle tja, kjer si želite biti.


Direktnost


Imate vprašanje za programerja spletne strani ali oblikovalca vašega logotipa? V manjši agenciji boste lahko govorili neposredno z njima. Tako boste lahko izrazili vse svoje ideje, skrbi in pomisleke, prav tako pa vam bodo zaposleni lahko predstavili svoje rešitve, ne da bi jih vmes interpretirala tretja oseba. Tako boste lažje razumeli kreativni proces, vi pa boste imeli več nadzora nad tem, kako agencija oblikuje vašo podobo. Majhna agencija bolje razume, kako ste povezani s svojo znamko, produktom ali storitvijo, zato postavlja komunikacijo na prvo mesto. Vi boste tako postali soustvarjalec projekta, s čimer bosta zadovoljstvo in končni uspeh neprimerno večja.


Varčnost


Že ko slišite besedo marketing, se vam naježijo lasje, saj jo povezujete z goro denarja. No, to se v oglaševanju vsekakor da porabiti, vendar pa ni nujno. Spletne strani, logotipi, vodenje socialnih omrežij in izdelava oglasov so bistveno cenejši, kot si predstavljate. Kot prvo, plačali boste precej manj ljudi, ki delajo na vašem projektu, saj pri butični agenciji ni tajnic in drugega podpornega osebja. Z vami delajo le tisti, ki jih za svoj projekt potrebujete. In kot drugo, prilagodljiva majhna agencija vam tudi ne bo prodajala storitev, ki jih v resnici ne potrebujete, prav tako pa bo upoštevala vaš budget.

Pakt butična agencija


Pakt


Zavezani smo uspehu. Svojemu in seveda vašemu. Zato znamo prisluhniti vašim željam in potrebam in jih spremeniti v marketinško strategijo prav po vaši meri. Za vas skrbimo za:


  • spletne strani,
  • družbena omrežja,
  • spletno oglaševanje,
  • oblikovanje in tisk,
  • foto in video produkcijo.


Smo sodobna marketinška agencija z neverjetnimi rezultati. Kreativna ekipa ima že več kot 15 let izkušenj. Naš cilj je izstopati, trgu dodati svežino, enostavnost in kvaliteto. Tukaj smo za vas, pomagamo vam uspeti in rasti. Ponosni smo, da nam zaupajo tako majhna kot velika podjetja, s svežimi in tudi z že uveljavljenimi znamkami. Oglejte si naše reference in nas kontaktirajte na www.pakt.si.

Prijava na e-novice

UPORABNI NASVETI, AKTUALNE NOVOSTI, AKCIJE IN MNOGO VEČ!

Vnesite svoje ime *
Vnesite svoj elektronski naslov *

Soglašam, da sme upravitelj strani podatke obdelovati z namenom ugotavljanja mojega zanimanja za naše storitve, spremljanja moje aktivnosti ter za potrebe komunikacije.

Agencija Pakt

Izberite agencija Pakt

Sodobna marketinška agencija z neverjetnimi rezultati. Naš cilj je izstopati ter trgu dodati svežino, enostavnost in kvaliteto. Tukaj smo za vas, da vam pomagamo uspeti in rasti.