• Brezplačna spletna stran

    Podarjamo spletno stran za praznični december.

Postopek

Kako sodelovati v nagradni igri?

Sodelujte v nagradni igri agencije Pakt in se potegujte za spletno stran v vrednosti 685 EUR!

Korak 1 - Spoznajmo se

Družbena
omrežja :)

Všečkajte ali komentirajte 

objavo na Facebooku ali Instagramu.

Korak 2 - Predaja podatkov

Naročilo na
e-novičke

Kliknite tukaj, izpolnite obrazec in se prijavite na nagradno igro.

Korak 3 - Izdelava spletne strani

Žrebanje
nagrajenca

5. januarja bomo izžrebali srečnega nagrajenca, ki bo izpolnil vse pogoje.

Novosti, akcije in nagradne igre.

Naročilo na e-novičke

Soglašam, da sme upravitelj strani skladno z zakonom o varovanju osebnih podatkov avtomatizirano obdelovati posredovane podatke. Podatki se bodo hranili izključno za pošiljanje e-sporočil in ne bodo posredovani tretjim osebam.

Potrdi

Izdelava spletnih strani

Potrebujete spletno stran takoj?

Če potrebujete spletno stran takoj in ne želite želite sodelovati v nagradni igri, nam pošljite povpraševanje in z veseljem vam ustrežemo.

ODGOVORI

Pogosta vprašanja

Nagradna igra poteka ves december 2020, začne se 1.12.2020 in traja do 31.12.2020.

Za sodelovanje morate objavo všečkati ali komentirati objavo nagradne igre, objavite lahko tudi sliko ali komentar na naši Facebook strani. Nato se prijavite na e-novičke na tej strani in to je vse, kar morate storiti!

 

Potrebujete le 5 minut in že sodelujete!

Žrebanje bo 5. januarja 2021. Veliko sreče!

 

Žrebanje bo potekalo tako, da bomo zbrali vse na enem mestu, ki so se prijavili na e-novičke. Nato bomo "iz lonca" izžrebali nagrajenca. Nagrajenca bomo nato preverili še na družabnih omrežjih, če je delil, komentiral, všečkal oz. označil objavo.

 

Nagrajenec bo obveščen in javno objavljen na družabnih omrežjih in na glavni strani nagradne igre.

Vrednost paketa spletne strani je: 685 EUR.

 

Gre za paket Standard, več o paketu si lahko preberete na naslednji strani: Izdelava spletnih strani

*Zraven spletne strani, dobite tudi domeno in eno leto brezplačnega gostovanja in vzdrževanja!

ORGANIZATOR

 

1. člen

Ta Pravilnik določa pravila in pogoje sodelovanja v nagradni igri »VESELI DECEMBER - AGENCIJA PAKT«, katere organizator je podjetje AGENCIJA PAKT d.o.o., Špruha 19, 1236 Trzin (v nadaljevanju Organizator). Odgovornost za nagradno igro je izključno na Organizatorju.

 

NAMEN NAGRADNE IGRE

 

2. člen

Namen organiziranja nagradne igre je promocija izdelkov blagovnih znamk v lasti podjetja AGENCIJA PAKT d.o.o., ki so navedeni v 4. členu tega pravilnika.

 

TRAJANJE NAGRADNE IGRE

 

3. člen

Nagradna igra traja od 01.12.2020 do vključno 31.12.2020, do 24.00 ure in poteka na Instagram in Facebook profilu podjetja AGENCIJA PAKT d.o.o.

 

ORGANIZACIJA IN NAČIN SODELOVANJA V NAGRADNI IGRI

 

4. člen

4.1

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji, ki sprejemajo pravila in pogoje sodelovanja v nagradni igri, objavljene na spletnih naslovih www.pakt.si. Zaposleni pri Organizatorju, njihovi ožji družinski člani (zakonec, zunajzakonski partner ali partner iz registrirane istospolne partnerske skupnosti, otroci oziroma posvojenci, vnuki, bratje in sestre ter starši oziroma posvojitelji zaposlenega) ter vse druge pravne in fizične osebe, ki sodelujejo pri organizaciji nagradne igre ali zaposleni v podjetjih, ki so kakorkoli povezani s poslovanjem Organizatorja, v nagradni igri ne smejo sodelovati. Mladoletne osebe lahko sodelujejo v nagradni igri na podlagi pisne odobritve staršev oz. zakonitega zastopnika.

 

4.2

Sodelovanje v nagradni igri ni pogojeno z nakupom. Sodelovanje v nagradni igri je mogoče z izpolnitvijo pogojev nagradne igre. V nagradni igri udeleženec/ka sodeluje na način, da na omrežju Instagram ali Facebook:

  • všečka ali komentira objavo,
  • objavi sliko ali komentar na zidu naše Facebook strani
  • in se prijavi na e-novičke na uradni strani nagradne igre.

Posamezen/na udeleženec/ka lahko v nagradni igri sodeluje večkrat, izbran/a pa je lahko samo enkrat. Sodelovanje je mogoče najkasneje do 31.12.2020 do 24.00 ure.

 

4.3

S Prijavo v nagradno igro sodelujoči izrecno izjavlja, da je v celoti seznanjen s temi pravili nagradne igre in izjavlja, da se z njimi v celoti strinja. Prav tako se zavezuje, da bo v celoti spoštoval pravila nagradne igre.

 

NAGRADNI SKLAD

 

5. člen

Nagrada vsebuje:

  • 1x izdelava spletne strani (paket Standard)
  • 1x domena spletne strani
  • 1 leto brezplačneka gostovanja in vzdrževanja spletne strani

 

5.1

Nagrade ni možno zamenjati za denar, druge nagrade ali storitve. Slike na promocijskem materialu so simbolične narave.

 

ŽREBANJE NAGRAD

 

6. člen

 

6.1

Žrebanje glavne nagrade bo potekalo med vsemi prijavljenimi, ki so izpolnili pogoje nagradne igre. Glavno žrebanje se izvede 05.01.2021 med vsemi pravilnimi prijavami od začetka do konca nagradne igre.

 

7. člen

Rezultati žrebanja so dokončni, pritožba na rezultate žrebanja ni mogoča.

 

DOBITNIKI NAGRAD

 

8. člen

 

Dobitniki nagrad bodo označeni v komentarju pod objavo za nagradno igro na Instagram profilu, na naši Facebook strani ali na uradni spletni strani nagradne igre. Nagrajenci bodo označeni najkasneje v 10 delovnih dneh po žrebanju. Dobitniki nagrad s sodelovanjem in potrditvijo, da se strinjajo s splošnimi pogoji sodelovanja v nagradni igri ter soglašajo, da se njihov profil javno objavi na omenjenih straneh.

 

PREVZEM NAGRAD

 

9. člen

 

9.1

Dobitniki nagrade, ki so izpolnili pogoje po tem Pravilniku, dobijo nagrado v storitveni izvedbi (120 dneh od datuma žrebanja), o storitveni izvedbi se organizator in nagrajenec dogovarjata ločeno. O nagradi bo organizator dobitnika obvestil.

9.2

Mladoletnik je lahko dobitnik nagrade in jo lahko prejme v primeru, da starši ali zakoniti zastopniki mladoletnika pisno pristanejo in se strinjajo s tem Pravilnikom in nagrado v imenu mladoletnika tudi prevzamejo.

 

9.3

S trenutkom prevzema nagrade oziroma po potrebi s podpisom posebnega dogovora ali izjave o prevzemu nagrade, prenehajo vse obveze Organizatorja do dobitnika.

 

PREKINITEV NAGRADNE IGRE

 

10. člen

 

Nagradna igra se lahko prekine samo v primeru, da nastopijo okoliščine, za katere Organizator ni odgovoren, oziroma jih ni mogel preprečiti, odpraviti ali se jim izogniti. Sodelujoči bodo o morebitni prekinitvi nagradne igre obveščeni preko elektronskih ali drugih javnih medijev.

 

VARSTVO PODATKOV

 

11. člen

 

11.1

Organizator se obvezuje, da bo vse prejete osebne podatke obdeloval in varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in Splošno uredbo EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR). Sodelujoči v nagradni igri Organizatorju kot upravljavcu osebnih podatkov dovoljujejo, da do preklica sodelujočega vodi, vzdržuje in obdeluje zbirko njihovih zbranih osebnih podatkov izključno za namene obveščanja o nagradni igri. Sodelujoči v nagradni igri lahko pošlje pisni preklic soglasja za obdelavo podatkov na naslov AGENCIJA PAKT d.o.o.; Špruha 19, 1236 Trzin. Organizator je dolžan osebne podatke izbrisati iz svojih evidenc v roku 15 dni od prejema zahteve. Sodelujoči ima pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo nanj.

 

11.2

Organizator se zavezuje, da osebnih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam, razen če je to potrebno zaradi izvedbe nagradne igre. Sodelujoči je seznanjen in se izrecno strinja, da lahko Organizator posamezna opravila v zvezi z obdelavo pridobljenih osebnih podatkov zaupa pogodbenemu obdelovalcu, skladno z veljavno zakonodajo. KONČNE DOLOČBE

 

12. člen

12.1

Sodelujoči, ki sodeluje v nagradni igri s prijavo izrecno izjavlja, da je seznanjen s Pravilnikom sodelovanja v nagradni igri ter z njim soglaša. Pravilnik prične veljati z dnem javne objave na spletnih straneh www.pakt.si. Organizator si pridržuje pravico do sprememb Pravilnika, če to zahtevajo vzroki tehnične ali izvedbene narave, vzroki na strani javnosti ter drugi vzroki (višja sila). Spremembe bodo komunicirane pisno. Za predmetna pravila nagradne igre velja pravo, veljavno na območju Republike Slovenije. Za spore, nastale v zvezi s to nagradno igro, ki jih ne bo mogoče sporazumno rešiti, bo pristojno stvarno pristojno sodišče v Ljubljani. Ljubljana, dne, 01.12.2020 Organizator: Agencija Pakt d.o.o.


12.2

Nagradna igra, ki jo organiziramo, ni pod domeno družbenega omrežja Facebook ali Instagram. Facebook in Instagram nagradne igre ne sponzorira, je ne podpira ali upravlja, temveč je le njen gostitelj/platforma.

Predstavitev

Agencija Pakt

Smo sodobna marketinška agencija z neverjetnimi rezultati, ki jo sestavlja kreativna ekipa z več kot 15 leti izkušenj. Naš cilj je izstopati ter trgu dodati svežino, enostavnost in kvaliteto.  Tukaj smo za vas, da vam pomagamo uspeti in rasti.